tisdag 24 januari 2017

Nya anmälningsvillkor

Nytt från och med 2017 är att det är först till kvarn som gäller, inte intresseanmälning som det har varit vid tidigare marknader.

Anledningen till detta beslutet är att det förenklar det hela för oss, genom att detta sker genom ett anmälningsformulär som vi släpper en länk till några månader innan det är dags för marknaden.

Det kommer att vara väldigt enkelt. Det är bara att fylla efternamn, namn, e-mail och mobilnummer (alla fälten är obligatoriska) och klicka på submit/skicka.
Därefter kommer du att få en bekräftelse som kommer se ut som bilden nedan med information om när du kommer få ett mail med ditt säljnummer samt information hur du går tillväga som säljare. När platserna tar slut går det ej att anmäla sig, utan formuläret säger ifrån. Om du ångrar dig så är det är jätteviktigt att du mailar oss på karra.barnmarknad@gmail.com, senast en vecka innan marknaden, uteblir du utan att ha hört av dig eller om du hör av dig för sent så blir du avstängd och får inte deltaga på fler marknader.   Och under tiden du väntar på att få e-mailet med ditt säljnummer kan du ju alltid läsa på vår blogg hur allt går till, hur du ska märka prylar, samt att gärna sprida ordet om oss! 


//Kärra Barnmarknad 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar