torsdag 14 januari 2016

Så här ska du märka dina saker!
Kläder 


Märk dina kläder med inringat säljnummer, pris (femkronorsintervaller) samt eventuell storlek.

Allra lättast är att använda maskeringstejp!
Använd helst en ljus tejp då vi upplever att det är svårt att urskilja texten på mörkare tejp.
Och skriv även TYDLIGT, skriver ni otydligt/slarvigt så finns det en chans att någon annan får din pryl registrerad på sitt nummer. 

Vi ser helst att ni sätter märkningen på plaggets vänstra sida, så vi lätt kan hitta nummer och pris, så vi kan få ner kötiden. Sätt INTE märkningen i plagget eller på galgen. Det gör så att det blir krångligt för både oss och köparen. Se även till att tejpen sitter bra och inte lossnar. Omärkta kläder kan vi inte sälja.

Häng gärna upp plaggen på galgar. Önskar ni att ha tillbaka galgen så märk den med enbart ert säljnummer (vi har ingen möjlighet att separera galgarna, så om man önskar att få tillbaka sin galge får man själv leta upp den när man hämtar upp sina saker efter marknaden).

Vi har ett begränsat antal galgar att låna ut. För det som inte hängs upp finns det bord att lägga det på.

Och tänk på att bara lämna in hela och rena kläder. För att göra plaggen lite mer attraktiva, skaka gärna ut dem en gång extra, eller stryk dem.


Leksaker

Precis som med kläder ska leksaker märkas med inringat säljnummer och pris. Skriv gärna om leksaken kräver batterier och hur den fungerar. Allt för att förenkla för köparen och för att du lättare ska få sålt din
Har du pussel så ska det självklart vara komplett, tejpa gärna fast locket så bitarna inte har en chans att ramla ut. Och prylar med små delar läggs helst i en genomskinlig plastpåse. Vi kommer genomföra stick-kontroller på pussel och spel så att alla bitar är med, vi har tyvärr haft otur med köpare som kontaktat oss efteråt och sagt att det inte varit komplett.

Glöm inte att ta en extra koll så tejpen med nummer, pris och information sitter bra. Omärkta saker kan vi inte sälja.


//Kärra barnmarknad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar